dissabte, 16 de març del 2013

ANY INTERNACIONAL DE LA COOPERACIÓ EN L'ESFERA DE L'AIGUA

 L'any 2013 és l'any internacional de la cooperació en l'esfera de l'aigua. L'entitat que s'encarrega de coordinar les accions a nivell mundial és la UNESCO. 
Els objectius de la UNESCO són gestionar els recursos hídrics, potenciar la cooperació entre païssos i donar a conèixer iniciatives que al llarg de la història han estat exitoses quan a la cooperació en materia d'aigua. Així mateix identificar els temes emergents i més urgents.

Per a més informació  sobre cooperació en el tema de l'aigua e iniciatives per a crear consciència podeu accedir al següent enllaç:

UN Water és el lloc oficial de l'Any Internacional de la Cooperació de l'Aigua i per a nens i joves en aquest enllaç trobareu tant informació, com jocs didàctics i de reflexió.

A L'ESCOLA LA SETMANA DEL 18 AL 22 DE MARÇ ES FARAN DIFERENTS ACTIVITATS ENTORN AL DIA MUNDIAL DE L'AIGUA QUE ES CELEBRA EL DIA 22 DE MARÇ.


A continuació oferim alguns recursos que podem ajudar a la reflexió de la importància d'aquest bé mundial i que és una de les principals fonts de vida: L'AIGUA

ATURA'T REFLEXIONA:




EL CICLE DE L'AIGUA

http://www.calameo.com/read/0006259524924984e849c
http://youtu.be/FAk6NZBoAW8


Juga a estalviar aigua!!

http://www.cedricat.cat/jocAigua/

Jocs d'habilitat

http://ca.y3dressup.net/gat/jocs-d39aigua


JOCS PER QUAN FACI BON TEMPS

http://www.xtec.cat/~jroca222/j_aigua.htm


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari: